Wc ontstoppen Culemborg

U spoelt de wc door en deze loopt helemaal vol. U duwt de spoelknop ook liever niet meer in. En door alle bovendrijvende resten is het zelf ontstoppen van de wc ook een steeds minder aantrekkelijke optie. Moet u regelmatig uw wc ontstoppen? Dan kan er sprake zijn van een ernstiger rioolprobleem. Gelukkig weet onze rioolvakman uit Culemborg overal raad mee. Toets ons nummer in en u wordt meteen geholpen!

Waardoor is uw wc geblokkeerd geraakt?

Een wc die niet meer werkt? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Resten of voorwerpen kunnen vanzelf zijn blijven steken of ze worden geremd door een ander rioolprobleem. U kunt dan denken aan:

  • boomwortels die in uw leidingen groeien
  • scheuren of breuken in een leiding
  • verzakking van het riool
Problemen zoals deze zijn moeilijker op te lossen dan het enkel verwijderen van opgehoopte resten. We hopen voor u dat slechts dit laatste aan de orde zal komen. Zo niet, dan weet onze vakman altijd wel een oplossing. Hij is niet voor niets benoemd tot riooldeskundige!

Wc ontstopping door een expert: hoe werkt het?

Met een frees of een hogedrukreiniger kan de blokkade uit uw wc worden verwijderd. Het kan een uur duren voor dit opgelost is. Is de verstopping hardnekkig, dan kan het meer tijd in beslag nemen. Het duurt bijvoorbeeld langer om vetresten uit de wc te verwijderen dan een ophoping van haren en zeep.

Waarom niet zelf uw wc ontstoppen?

  • Het zelf ontstoppen kost veel tijd. U kunt uren met een plopper bezig zijn.
  • Een verkeerde beweging met een ontstoppingsveer kan uw leidingen beschadigen.
  • Chemische ontstoppers kunnen leidingen doen smelten. Bovendien verstoren ze de waterzuivering van uw riolering.

Kosten wc ontstoppen Culemborg

Onze professional weet nog niet hoe hardnekkig de blokkade in uw wc is. Hij weet ook nog niet of deze blokkade door een beschadiging in uw riolering is veroorzaakt. Sommige verstoppingen kunnen binnen een uur worden opgelost, voor weer andere opdrachten is soms meer tijd nodig. Een vaste prijs wordt bepaald als de specialist meer over het volgende weet:

  1. Waardoor is de blokkade in uw wc veroorzaakt?
  2. Is een uitgebreide inspectie noodzakelijk?
  3. Met welk gereedschap kan de blokkade het beste verwijderd worden?
  4. Hoeveel uren zijn nodig om de blokkade (en een eventueel onderliggend rioolprobleem) op te lossen?

Wc ontstopping nodig? Tot uw dienst!

Als u in Culemborg woont of werkt, dan kunt u rekenen op de hulp van zeer ervaren riooldeskundigen. Bel ons voor een afspraak en maak uw wensen kenbaar. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een vakman bij u langskomt.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!