Riool ontstoppen Culemborg

Kunnen onze Culemborgse rioolvakmannen ook voor u een afvoer ontstoppen? Jazeker! Vele tevreden klanten gingen u al voor. Onze specialisten zijn zo goed uitgerust dat ze allerlei soorten vuil kunnen verwijderen. Hoe schoner uw afvoeren, hoe minder kans op nieuwe verstoppingen! Hoe gaan wij precies te werk? Graag lichten we dit toe.

Zelf uw afvoer ontstoppen? Geen tijd!

In uw huishouden of bedrijf moet u al tien ballen in de lucht proberen te houden. Om dan nog zelf aan de slag te gaan met een rubberen ontstopper? Daar is gewoonweg geen tijd voor. Misschien bent u zelfs wel ziek of slecht ter been? Het is dan zeker niet verstandig om zelf iets tegen de verstopping te ondernemen.

Gaat u wel zelf aan de slag? Belangrijk is dan dat u geen chemische ontstoppingsmiddelen gebruikt. Niet in vloeibare vorm en niet in korrelvorm. Deze zijn schadelijk voor het milieu en verstoren de waterzuivering. In het ergste geval kunnen de leidingen ervan smelten.

Kosten afvoer ontstoppen Culemborg

De kosten voor het ontstoppen van een afvoer kunnen per opdracht verschillen. Dit heeft te maken met het feit dat onze specialist allerlei onverwachte zaken kan tegenkomen als hij uw afvoer ontstopt. Denk bijvoorbeeld aan ernstige rioolproblemen, zoals leidingbreuken, wortelgroei of verzakkingen. Onze expert stelt zichzelf dan ook altijd de volgende vragen:

  • Waardoor wordt de blokkade in uw afvoer veroorzaakt?
  • Hoe hardnekkig is deze blokkade?
  • Hoe diep zit de verstopping eigenlijk?
  • Dient er een inspectie te worden uitgevoerd?
  • Hoeveel uren zijn nodig om de opdracht uit te voeren?
  • Welk gereedschap is het meest geschikt om de blokkade te verwijderen?

Hoeveel tijd neemt afvoer ontstopping in beslag?

De meeste blokkades in afvoeren kunnen al binnen een uur opgelost worden. Duurt dit langer, bijvoorbeeld omdat de verstopping te hardnekkig is? Of is er misschien sprake van een ernstiger rioolprobleem? Als de specialist dit laatste vermoedt, kan hij een inspectie van het riool voorstellen. Hij gebruikt dan een rioolcamera, of een rookgenerator als er ook sprake is van stankoverlast. De voordelen van een inspectie met deze middelen zijn:

  1. De expert hoeft geen muren op vloeren open te breken.
  2. De expert kan op tijd ingrijpen en een oplossing bedenken.
  3. U krijgt meteen inzicht in de huidige staat van het riool.
Uit een inspectie kunnen meer werkzaamheden voorkomen, zeker als er echt iets aan de hand blijkt te zijn. Houd er rekening mee dat voor extra uren en werkzaamheden ook meer kosten worden gerekend. Hoe dan ook, onze expert overlegt altijd met u voordat hij aan eventuele werkzaamheden begint: deze moeten immers ook binnen uw budget vallen.

Afvoer ontstoppen? In Culemborg zijn wij snel.

Een afvoer ontstoppen frustrerend? Berg de plopper maar op en laat de soda staan, want onze rioolvakman komt eraan! Natuurlijk moet u ons dan wel even bellen voor een afspraak in Culemborg of omgeving. Heeft u onze hulp nodig in het weekend en/of op feestdagen? Ook dan stapt onze specialist in zijn servicewagen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!